Vuokraehdot

Varaamme paikan ja lähetämme sähköpostilla varausmaksulaskun joka on 20% laskun loppusummasta. Maksettu varausmaksulasku on vahvistus sille, että tila on varattuna. Varausmaksu hyvitetään loppusummassa. Varausmaksua ei palauteta jos varaus peruuntuu.

Säilytykseen ei sisälly Neuvottoman Varastot Oy:n osalta muita palveluita kuin ajoneuvojen tai irtaimen säilyttäminen sille varatussa paikassa.

Lataussähkö erikseen sovittaessa.

Kausiisäilytysmaksun laskutusperuste on veneen, asuntoauton, harrastevälineet tms. suurin pituus + 0,5m x suurin leveys + 0,5m. Tämä on ainoastaan laskentaperuste, ei vuokrattu neliöpinta-ala hallissa. Kausisäilytysaika on 8 kk 1.10-31.5. Jos halutaan tilaa veneen ympärille, on siitä ilmoitettava lisätilana.

Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa veneen, ajoneuvon tai muun irtaimen vakuuttamisesta ja varastoinnin aikaisesta suojaamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajalle vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Neuvottoman Varastot Oy ei vakuuta asiakkaiden veneitä, ajoneuvoja tai irtaimistoa.

Ajoneuvojen säilytys hallissa on ensisijaisesti yhtäjaksoista säilytystä tarkoittaen sitä, että ajoneuvon ollessa säilytyksessä sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään tms.

Neuvottoman Varastot Oy ei ole korvausvelvollinen asiakkaan veneeseen ajoneuvoihin tai irtaimeen säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä esimerkiksi akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen mikään näihin verrattava tai jos vaurioiden aiheuttaja on eläin lintu, jyrsijä, hyönteinen jne.

Veneet on noudettava kausisäilytyksestä toukokuun loppuun mennessä, ellei muuta ole asiakkaan ja Neuvottoman Varastot Oy:n välillä sovittu.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan veneen, ajoneuvon tai irtaimen noutoajankohdan vähintään 5 vuorokautta ennen noutamista ja  säilytystilan vuokra on oltava maksettuna
Ilmoitus tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halleissa ulkona säilytystilaa on tarjolla n. 2000m2, joten säilytykseen voi tuoda myös reilun kokoisia veneitä, vaunuja jne. Hallien korkeus on tilasta riippuen n. 4.5-5.0 m

Kaasupullojen ja muiden vaarallisten aineiden tuominen säilytykseen on kielletty.

Yhteystiedot

Arkisin 09:00 - 16:00


Mäkelänkankaantie 18
49490 Neuvoton
Puhelin: 044 236 6475
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Neuvottoman Varastot Oy

Neuvottoman Varastot Oy tarjoaa helppoa ja vaivatonta varastointia Hamina-Kotka seudulla. Meille mahtuu kätevästi muuttotavarat, kausisäilytystä vaativat tavarat sekä harrastevälineet. Venesäilytyksen lisäksi meillä voit varastoida myös moottoripyörät ja -kelkat, skootterit ja perämoottorit. Lisäksi tarjoamme tilaa veneiden kausisäilytyksen ohella kaikille veneiden varusteille.